ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΟΥΖΙΝΩΝ (Αρχαία Ελληνική γαστρονομία, Βυζαντινή γαστρονομία, Η πίτα στην ιστορία, Το ψωμί)



Οι τάξεις συνδυάζοντας δύο μεγάλες απολαύσεις, τη μάθηση και το φαγητό, σας εισάγουν με ένα συναρπαστικό τρόπο σε αρώματα και γεύσεις περασμένων καιρών και σας εφοδιάζουν με γνώσεις για να αναπαράγετε μερικά σπουδαία ελληνικά πιάτα. 


Θα ανακαλύψετε αρχαία βότανα,  μπαχαρικά και δημητριακά που ήταν κάποτε μέρος της Ελληνικής κουζίνας αλλά δεν χρησιμοποιούνται σήμερα  και θα έρθετε σε επαφή με ξεχασμένες μαγειρικές μεθόδους.

Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ στις εικόνες.



                                                     Tρώγοντας στην Αρχαία Ελλάδα                                                                             




Τρώγοντας στο Βυζάντιο   
                         
                             


                                                                  
                                                                
   


                      Ο άρτος ημών                      
     
   

 Αρχαία και βυζαντινή τυροκομία


 
  

Πίνετε και ευτυχείτε




                                                                                Πίτες 






                                                  Δραστηριότητες για νέους και παιδιά




0 comments :

Post a Comment