Thursday, September 5, 2013

Ρωμαϊκές Γεύσεις για Σύγχρονους Ουρανίσκους

Μια γαστρονομική περιπέτεια στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων.
Δείπνo εμπνευσμένο από τα τραπέζια της αρχαίας Ρώμης. Τo μενού περιλαμβάνει τόσο πιάτα τυπικά εορταστικών γευμάτων όσο και πιάτα που προέρχονται από την αγροτική κουζίνα της Ρώμης.



Λάχανο με κόλιαντρο, ξίδι, μέλι, ασαφετίδα (Φωτο: Γ.Δέτσης)





Mixtura cum nucleis pineis (Φωτο: Γ. Δέτσης)

(Τυρί, κουκουνάρια, αμύγδαλα, μαϊντανός, ελαιόλαδο, ξίδι, κόλιαντρο, δυόσμος, πήγανος, θυμάρι, πιπέρι)



0 comments :

Post a Comment