Μια σύντομη εισαγωγή στα υλικά, τα μαγειρικά σκεύη και το εμπόριο στα χρόνια του Βυζαντίου, θα δώσει τη θέση της στην εξερεύνηση των γεύσεων της αυτοκρατορίας στα χρόνια της ακμής της. Η τάξη θα μάθει ακόμα πως έβλεπαν οι κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης την διατροφή τους και πως έβλεπαν οι ξένοι το φαγητό των Βυζαντινών.
Κόνδιτον, κρασί αρωματισμένο με μπαχαρικά |
Μετά το μαγείρεμα η ομάδα θα απολαύσει το φαγητό που ετοίμασε.
Συμμετέχοντες: 6-8 ανά τάξη. Οι συνοδοί είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στο γεύμα που ακολουθεί το μάθημα.
Διάρκεια: περίπου 3 ώρες.
Τιμή: 80 € ανά άτομο για μάθημα προσαρμοσμένο σε σύγχρονες κουζίνες ή 100 € ανά άτομο για τα μαθήματα που γίνονται σύμφωνα με τις αρχές της πειραματικής αρχαιολογίας .
0 comments :
Post a Comment